Antieke stoel in je tuin

Kent u dat, het inrichten van een villa Laten we nu eens echt eerlijk zijn; iedereen kan wel een appartement inrichten dat eruit ziet als een foto uit een wooncatalogus. Maar waarom zou je als je er ook iets geks van kunt maken, een sfeervol interieur met unieke inrichting die elk hun eigen verhaal vertellen. Ben je op zoek naar een mooie antieke spiegel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

antieke-stoel-in-je-tuin

Of je nu op zoek bent naar een antiek spiegel, een antieke spiegel die als TV-meubel kan dienen, een vintage dressoir, een vitrine om je verzameling antieke dingen tentoon te stellen aan familie, een industriële boekenkast of een kastje of zelfs een deur die je als nachtkastje kunt gebruiken, als het op kasten aankomt dan biedt deze site voor ieder wat wils. Elementen als prachtig verweerd hout, afbladderende verf, ijzeren details en glazen deurtjes maken elke antieke kast tot een historisch kunstwerk. Dus shop hier voor een antieke spiegel.

Het begrip antieke stoel is enorm erg veel omvattend. Van een belgische wortelnoten kabinet tot een beschilderde boeren plank en van kleine antieke penantkasten tot een bibliotheek-kast met soms tientalle meter groote boekenplank. De collectie antieke spulletjes en maar nooit replica, omvat een ruime keus aan trendy en tijdloze meubelen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *