De tuin als vakantiebestemming

Langzaam maar zeker worden er steeds meer versoepelingen van de coronamaatregelen doorgevoerd, wat de reden was voor vele Nederlanders om deze zomer te vertrekken naar het buitenland om daar de vakantie te vieren. Echter, reizen door Europa gaat nog altijd gepaard met risico’s, waardoor ook de achtertuin een populaire vakantiebestemming was dit jaar. Met een drankje in de hand en een aantal vrienden over de vloer belooft het zo een mooie zomer te worden. Toch zouden velen nog wat extra luxe willen ervaren tijdens hun vakantie in eigen land, maar hoe maak je het jezelf comfortabel? Met een opblaasbaar jacuzzi van Opblaasbare Bubbelbaden natuurlijk!

Opblaasbare bubbelbaden in vele soorten en maten

De opblaas bubbelbaden van Opblaasbare Bubbelbaden kennen een hoge kwaliteit en worden gemaakt in vele soorten en maten. Zo bestaat er allereerst een verschil in grootte, aangezien je kunt kiezen tussen vier- en zespersoons bubbelbaden. Breng jij de vakantie dus bijvoorbeeld door met een groot aantal vrienden? Dan is de zespersoons variant een sterke aanrader. Wanneer de tuin echter een klein oppervlakte beslaat, is het verstandiger om te kiezen voor het kleinere formaat bubbelbad.

Niet alleen bestaat er een verschil in formaat, maar ook kun je je voorkeur uitspreken voor luchtstralen of waterjets. Waar luchtstralen de traditionele bubbels creëert voor de ultieme bubbelervaring, hebben waterjets een masserende werking. Maak jij in de zomer dus lange dagen op kantoor? Kom dan heerlijk bij in het bubbelbaden met waterjets door deze geweldige massage!

Extra luxe tijdens de vakantie

Ben jij groot fan van de vakantie in eigen tuin, maar mag de jacuzzi wat jou betreft nog luxer? Neem dan een kijkje op de website van Opblaasbare Bubbelbaden en ontdek het gehele assortiment aan aanvullende accessoires, zoals hoofdsteuntjes en bekerhouders, en geurtjes voor in het bad om ook nog eens heerlijk te ruiken na een middagje bubbelen.

Dit vind je misschien ook leuk...