Een groene beukenhaag in je tuin

Ben je op zoek naar een beukenhaag? De groene beuk is hiervoor een geschikte optie. Dit is een snel groeiende haag en heeft een prachtig blad. Doordat de beuk snel groeit zul je wel tijdig moeten snoeien, maar het voordeel is dat je snel een volwaardige haag in je tuin hebt.

Het aanbod van een groene beuk

Naast een groene beukenhaag kun je ook kiezen voor een rode beukenhaag of een haagbeuk. De beukenhaag is een bladhoudende haag en de haagbeuk een bladverliezende haag. Dat zijn één van de belangrijkste verschillen tussen de beukenhaag en de haagbeuk. Wel lijken ze veel op elkaar, waardoor het kan gebeuren dat je de twee soorten met elkaar verward. Hiernaast is het bij het bestellen van een haag mogelijk om te kiezen voor diverse hoogtes. Je kunt online een groene of een rode beukenhaag bestellen, maar je kunt natuurlijk ook naar een tuincentrum gaan. Als het om de hoogtes gaat kun je kiezen voor 60, 90, 130, 160, 200, 225, 250 en 275 centimeter. Hoe hoger, hoe duurder. De meest gekozen optie is overigens 160 centimeter. Verder kun je kiezen voor de optie enkele rij of dubbele rij.

Online bestellen van een rode of groene beuk
Bestellen via het internet is eenvoudig. Je kunt kiezen voor de bekende betaalmogelijkheden zoals iDEAL, PayPal, overboeking of Bancontact. Nadat je een groene beuk of een rode beuk hebt besteld krijg je per mail een bevestiging. Vervolgens krijg je de groene of rode beukenhaag binnen een aantal werkdagen thuis afgeleverd voor een goede prijs en kun je beginnen met planten. Doet dit wel volgens de richtlijnen, zodat je uiteindelijk een mooie haag krijgt. Het planten kun je natuurlijk ook laten doen door een hovenier. Zo weet je zeker dat het goed wordt gedaan. Het onderhoud, zoals het snoeien van de groene beuk in het vroege voorjaar, kun je ook door de hovenier laten doen. Een tip waar de groene beuk kan kopen: http://www.tuinplantenwinkel.nl/lei-groene-beuk-classic-individueel.html.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *