Een mannentuin aanleggen doe je zo

Wil jij een tuin aanleggen waar jij en jouw vrienden je eindeloos kunnen vermaken? Dan is een mannentuin iets voor jou. Een mannentuin is zo aangelegd dat er ruimte is om te relaxen en ruimte is om even uit te razen. Wij vertellen je meer over hoe je een mannentuin aanlegt.

The chill zone

Een belangrijk onderdeel van de mannentuin is de chill zone. De chill zone is de plek waar je aan het einde van de dag onderuitgezakt kunt genieten van een koud biertje, waar je in het weekend met vrienden kunt barbecueën en waar je op mooie zomerdagen tot in de late uurtjes kunt borrelen. Om optimaal van de chill zone gebruik te kunnen maken, is het belangrijk dat er zowel een loungegedeelte als een zitgedeelte en een bar aanwezig is. Om op mooie zomeravonden buiten te kunnen eten is het tevens aan te raden te investeren in een goede barbecue of buitenkeuken. Met een prachtig loungeset, een praktisch dining tuinset, een goede barbecue en een stoere bar wordt het een zomer om nooit te vergeten.

The playground

Boys will be boys en hebben soms ruimte nodig waar ze even ongeremd uit kunnen razen. Daarom is the playground onmisbaar in een echte mannentuin. De playground is een plek voor sport en spel en een plek waar je je helemaal uit kunt leven. Zo kun je ervoor kiezen om de playground uit te rusten met een pool- of biljarttafel, een tafeltennistafel, een dartbord, een voetbaltafel of een air hockey tafel. Daarnaast is het mogelijk om een minivoetbalset te kopen of een vuurpit aan te leggen op de grens van de playground en de chillzone. Door de playground uit te rusten met één of meerdere van deze faciliteiten kunnen jij en jouw vrienden je eindeloos vermaken.

Het aankleden van de tuin met planten

Een mannentuin is niet alleen praktisch ingedeeld, maar mag ook mooi worden aangekleed. Met mooie materialen, stoer tuinmeubilair en prachtige planten geef jij jouw tuin een nóg stoerdere uitstraling en wordt de tuin niet alleen een plek waar je je prima kunt vermaken, maar ook een plaats waar je graag tijd doorbrengt. Met stoere materialen zoals steigerhout, oude pallets, ijzeren buizen, leer en glas geef jij jouw tuin een stoere uitstraling en wordt het echt één geheel. Ben je op zoek naar passende planten voor jouw mannentuin? Met siergrassen, bamboe en bodembedekkers voorzie jij jouw tuin van onderhoudsvriendelijke beplanting die de tuin een prachtige, aangeklede uitstraling geeft. Bestel de planten voor jouw mannentuin snel bij een online kwekerij.

Dit vind je misschien ook leuk...