Een speeltoestel kopen voor in de tuin?

Bent u van plan een speeltoestel te kopen? Kijk dan eens op speeltoestel-koning.nl. Wij hebben een uitgebreid assortiment speeltoestellen die niet alleen leuk zijn om mee te spelen, maar ook nog eens super veilig en van hoge kwaliteit.

Een houten speeltoestel kopen

Op speeltoestel-koning.nl kunt u een houten speeltoestel voor in de tuin kopen. Kinderen hebben vaak jarenlang plezier van houten speeltoestellen in de tuin, zelfs als ze al iets ouder zijn. Daarom is het belangrijk dat de toestellen lang meegaan. Dat kunnen wij garanderen door gebruik te maken van hout. Hout is een materiaal dat in weer en wind veilig blijft en enorm lang meegaat. Het is een natuurlijk product dat sterk is en veilig. Om die reden hebben wij er bij speeltoestel-koning dan ook voor gekozen om gebruik te maken van hout. Wij hebben niet alleen grote speeltoestellen van hout in ons assortiment, maar ook speelhuisjes, schommels, glijbanen, basketbalringen en nog veel meer! Het is bij ons zelfs mogelijk om zelf iets te ontwerpen en alleen het benodigde hout in te kopen.

Makkelijk bestellen

Een speeltoestel kopen ging nog nooit zo gemakkelijk. Het is bij ons namelijk niet nodig om een grote bus te huren om het toestel te vervoeren. Wij bezorgen alles namelijk gewoon thuis! Wij bezorgen alle toestellen in pakketten bij u thuis, waarna u deze gemakkelijk zelf in elkaar zet. Bij het in elkaar zetten, kunt u het beste rekening houden met grondankers. Niet al onze speeltoestellen worden namelijk met grondankers geleverd. Echter, met grondankers bent u er wel van verzekerd dat het toestel veilig gebruikt kan worden. Om die reden kunt u altijd grondankers bij uw bestelling laten meeleveren. Weet u niet zeker of ze nodig zijn? Klik dan op het product naar keuze, daar ziet u of wij ze wel aanbevelen voor dat specifieke toestel.

Bezorgkosten

Alle bestellingen boven de veertig euro worden gratis thuisbezorgd in Nederland. Op de productpagina staat onze verwachte levertijd. Vanwege de grootte van de verschillende pakketten kan deze levertijd per product variƫren. Uiteraard brengen wij u altijd op de hoogte over de bezorging van uw pakket.

Dit vind je misschien ook leuk...