Graszoden kopen

De beste kwaliteit graszoden die wij leveren zijn de een goede kwaliteit graszoden. Het verschil zit hem in de kwaliteit van de bodem-, wortelstructuur, tevens de dichtheid van het uitgegroeide graszaad per m², in de graszode zelf.

Wil je de beste kwaliteit graszoden in de tuin? Voor de beste groene koop ooit, kies je voor de goedkoopste grasmat van Nederland in je eigen tuin?

Graszoden bestellen? Snel, eenvoudig online graszoden bestellen!

Wil je snel, betrouwbaar en eenvoudig nieuwe groene graszoden kopen? De graszoden zijn afkomstig van de beste graszoden leverancier.

Gras kopen, online goedkope graszoden bestellen?

Sportgras geeft de groene Nederlandse buitensporter grip op de ondergrond. In Nederland zijn er duizenden sportaccommodaties waar men druk elk weekend op aan het sporten is. De groene graszoden als ondergrond, geeft je als sporter de beste ondergrond tijdens het uitoefenen van je favoriete buitensport. Gelukkig zijn deze graszoden net zo makkelijk aangelegd in je eigen tuin. Dit sportgazon is van goede kwaliteit en zeer geschikt voor intensief gebruik van je groene grasmat.

Uw favoriete sport beoefenen op een nieuw sportveld? Het beste sportveld heeft een groene grasmat van gras. De beste, fijnste grasmat mag zeker niet ontbreken.

Afmetingen graszoden

  • Oppervlakte: 1 graszode heeft een totaal oppervlakte van 1 m²
  • Specificaties: 1 rol gazon is 250 cm lang, 40cm breed en is ongeveer 1,5 cm dik
  • Gewicht: Het gewicht van 1 rol nieuw gazon is circa 13 tot 18 kg
  • Houdbaarheid: De houdbaarheid van graszoden is maximaal 2 dagen in de zomer tot 4 dagen in de winter
  • Palletstapeling: Belading tot 60 m² per pallet.
  • Totaalgewicht: Het totaalgewicht van één pallet ligt tussen de 780 – 1080 kg per geladen pallet.
  • Zelf afhalen? Kom met een goedgekeurde aanhanger of ander vrachtvervoer naar de leverancier, als jezelf je nieuwe groene grasmatten wilt komen ophalen. Check je rijbewijs voor de zekerheid, tot welke gewichtsklasse je met oplader mag rijden.

Lees meer

Gras maar goed onderhoud? Kijk dan eens op kunstgras.nl

Dit vind je misschien ook leuk...