Kunstgras in uw tuin leggen voor extra gemak

Kunstgras is sterk in opkomst. Naast de sportclubs, die steeds vaker kiezen voor een kunstgrasveld, zijn er ook steeds meer particulieren die de voordelen van het kunstgras gaan inzien en kiezen voor kunstgras in hun tuin, balkon of dakterras. Met name de laatste 5 jaar heeft de particulieren kunstgrasmarkt in West-Europa een sterke vlucht genomen. Door deze ontwikkeling zijn producenten goed gaan luisteren naar de eisen en wensen van de particulier aangaande het kunstgras voor deze sector. Deze markt wordt ook wel de “kunstgras landscaping” markt genoemd. Kunstgrasrevolutie.nl heeft zich gespecialiseerd in deze markt.

Voor iedereen een geschikt stuk grastapijt

Kunstgras voor in de tuin, balkon en dakterras verschilt t.o.v. kunstgras voor de sportvelden. De particulier heeft hele andere eisen en wensen dan de sportclubs. Zo vindt de particulier het belangrijk dat het kunstgras natuurlijk oogt en zacht aanvoelt. Hierop is geanticipeerd door de fabrikanten wereldwijd en inmiddels zijn er kunstgras soorten beschikbaar die niet meer van echt zijn te onderscheiden. Met name de nieuwe lijn van kunstgrasrevolutie.nl is met zorg samengesteld en is nauwkeurig afgestemd op deze eisen en wensen van de particulieren markt. Zo zijn er vele partijen te vinden in de markt welke kunstgras aanbieden voor in de tuin. Maar vaak zijn dit partijen die dit “erbij doen” en hebben hun focus liggen op de professionele markt (denk hierbij aan officiële hockey- en voetbalvelden). De kracht van kunstgras-shop.nl is dat onze focus ligt op de particulieren markt en zijn derhalve beter ingespeeld op de eisen en wensen van de klant in deze sector t.o.v. de overige partijen.

Persoonlijk tuinadvies

Ook biedt kunstgrasrevolutie.nl de service om persoonlijk bij u langs te komen voor advies op maat (dit is vanaf een bepaald aantal m2 kunstgras). Ze begrijpen dat, als u een relatief grote investering moet doen, in de vorm van een kunstgrasveld bij u in de tuin, dat een bepaalde begeleiding en advies vanuit de kant van de hovenier wenselijk is. Daarom kunnen ze op verzoek een specialist langs sturen die e.e.a. met u kan doornemen aangaande de verschillende kunstgras soorten en de onderbouw van het kunstgrasveld.

Bezoek een showroom of vraag proefstalen aan Als u ook kunstgras overweegt in uw tuin, balkon of dakterras, neem dan contact met ons op via [email protected]. De adviseurs hebben alle benodigde kennis op het gebied van kunstgras, het onderhoud ervan en de installatie van het kunstgras. Deze hovenier biedt, naast goed advies, tevens de mogelijkheid tot het ontvangen van gratis kunstgras stalen. Deze kunstgras stalen worden kosteloos naar uw huisadres verzonden zodat u een beeld kunt vormen van de kwaliteit en uitstraling van het assortiment en rustig al het kunstgras kan vergelijken. Het is uiteraard ook mogelijk om een bezoek te brengen aan een showroom.

Dit vind je misschien ook leuk...