Laat je planten beter groeien met hulp van een Paragnost

Paragnosten en mediums zijn er erg veel, soms weet je gewoon niet waar je uit moet kiezen. Maar wat als ik je nu vertel dat zelfs je tuinplanten baat hebben deze personen? Je kent het vast wel van grootmoeder? Praten tegen je plantjes helpt ze groeien? Maar wat zeg je? Roep eens de hulp in van een paragnost voor je tuinplanten?

Onhankelijk onderzoek nodig om te bewijzen dat dit werkt? Link

Maar welke persoon vraag je dan? Het is dan ook heel erg lastig om een goede te vinden, maar eerst moet je natuurlijk weten wat het allemaal inhoudt. Paragnosten zijn eigenlijk een overkoepelende term van het geheel. Ze zijn ook mediums, helderziend en kunnen energieën voelen, zien en lezen en doen bijvoorbeeld aan handoplegging, waardoor ze pijn bij je weg kunnen halen, maar ook dingen als stress af kunnen laten nemen. Paragnosten en mediums zijn over de hele wereld te vinden en niet iedereen loopt ermee te koop wat ze kunnen. Ze zijn bijvoorbeeld bang dat mensen het als een soort speciale gave gaan zien en dat ze steeds hun toekomst voorspeld willen zien, of dat ze een pijntje hebben die maar even snel weg moet worden gehaald. En als men het niet als beroep doet, kan dat als zeer vervelend ervaren worden. Er zijn namelijk paragnosten en mediums die daar niet  altijd op zitten te wachten en willen helpen wanneer zij aanvoelen dat het nodig is. Soms gewoon in de familie – of vriendenkring.

Praat tegen je tuinplanten

Als je op zoek bent naar goede paragnosten en mediums die het wel als beroep doen en je altijd wel willen helpen, en ook nog een verstand hebben van planten dan ben je bij ons aan het juiste adres. Deze mensen staan altijd voor je klaar. Gewoon eventjes kijken wie er op dit moment beschikbaar is en bellen, ze bijten heus niet. Paranormaal betekent niets minder dan ‘naast het normale’ en is dus niets vreemds en is gewoon een onderdeel van deze wereld. Lees anders eerst even de profielen van alle paragnosten en mediums op onze website door en beslis dan met wie je in contact zou willen komen voor een opzienbarende en verhelderende sessie. Zoek een goede op deze site: http://www.mastermedium.nl/

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *