Noorse esdoorn

Noorse esdoorn kopen

Bent u opzoek naar een snelgroeiende boom? Dan is de Noorse esdoorn precies waar u opzoek naar bent. Deze boom groeit jaarlijks gemiddeld een halve meter en bereikt over het algemeen een hoogte van vijf meter na tien jaar. Kenmerkend voor deze boom is dat de boom verder groeit, vanwege de takken. In de maanden maart tot juni zult u merken dat de bloemen van de boom geel zijn. Dit proces gebeurt vlak voor dat de boom bloeit. Kijk snel verder voor meer informatie over de Noorse esdoorn.

Noorse esdoorn

Noorse esdoorn

Noorse esdoorn Latijnse naam

Elke boom heeft een aparte Latijnse naam. Dit geldt ook voor de Noorse esdoorn. Deze boom wordt ook wel de Acer Platonoides genoemd. Verder kunt u de naam Crimson Sentry ook zien terugkomen, wanneer men deze boom beschrijft. Dit type boom is geschikt voor mensen die hoge bomen willen planten in hun tuin. Met de jaren mee kan de boom zelfs meer dan 25 meter hoog worden. Hiervoor moet u de boom wel goed onderhouden. Het groeien van de boom kan alleen als de boom ook werkelijk goed wordt onderhouden en gesnoeid. Ondanks dat dit proces wordt onderschat, is het aan te raden om de boom jaarlijks een aantal keer te onderhouden.

Noorse esdoorn snoeien

Voor een goed onderhoud is snoeien natuurlijk van uitermate belang. Wanneer u besluit om de boom te snoeien, is het raadzaam om te letten op de stam van de boom. Voor een goede groei moet u ervoor zorgen dat de stam mooi recht blijft. Dit stimuleert de groei van de algehele boom. Indien u een nieuwe boom heeft aangeschaft en deze wilt snoeien, moet u alleen de takken snoeien die simpelweg zijn beschadigd. Dit zorgt er namelijk voor dat de boom sneller en gezonder groeit.

Noorse esdoorn boom

Kortom is de Noorse esdoorn een boom waar veel aandacht aan besteed moet worden. Dit komt doordat de ontwikkeling van de boom snel is en dit leidt ernaar toe dat de boom veel moet worden onderhouden. Aan de hand van de boom kunt u zelf bepalen hoe vaak u de boom wilt snoeien. Vooral voor mensen met veel vrije tijd is dit een ideale boom. Wanneer u de boom goed onderhoudt zult u merken dat er een prachtig resultaat tevoorschijn zal komen. U kunt al een kleine Noorse esdoorn boom kopen voor 15 euro. De prijzen lopen op tot ongeveer 1000 euro..

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *