Pachysandra

Bent u opzoek naar de perfecte bodembedekker voor uw tuin? Dan moet u zeker verder lezen over de pachysandra. Deze soort heeft een mooi groen blad en witte bloemen. Er is een prachtige harmonie tussen het blad en de bloem. Naast de harmonie biedt de bloem van de plant ook nog is een prachtige geur na de bloei. Deze plant wordt uiteindelijk hoogstens 30 centimeter. Als u dus een hoge plant zoekt is het verstandig dat u kiest voor een andere plant. Wekt de pachysandra uw interesse op? Lees direct verder voor meer informatie over de kenmerken van de pachysandra.

Pachysandra kenmerken

De pachysandra heeft in tegenstelling tot andere planten geen Nederlandse naam. In het verleden is deze plant zowel in Azië als in Amerika geplant. Vandaar dat er niet precies kan worden gezegd waar de plant van oorsprong vandaan komt. Kenmerkend voor deze bodembedekker zijn de bladeren. Over de bladeren wordt er gezegd dat ze na het bloeien lijken op leer. Dit maakt het natuurlijk voor u als tuinier interessant om zo een plant in de tuin te hebben. Tevens heeft u ook nog het voordeel dat de plant overal kan worden gepland, aangezien de korte lengte van de plant.

Prijs van de Pachysandra

Er zijn verschillende mogelijkheden om deze plant te kopen. U kunt er namelijk voor kiezen om de plant via internet te bestellen, of in de tuincentrum te kopen. Via internet kunt u de aanbieders gemakkelijk vergelijken en zo een keuze maken. Bepaal in eerste instantie hoeveel planten u wilt kopen en bekijk of u in aanmerking komt voor staffelkorting. Wanneer u alle leveranciers heeft vergeleken, kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen. De planten die u heeft besteld, zullen binnen een paar dagen binnenkomen. Uiteraard kunt u de planten één voor één zelf kiezen, dit is ook een optie voor u. Een goede webwinkel voor de Pachysandra is deze

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *