Rode kornoelje

Vooral voor mensen die tuinieren als een hobby zien is de rode kornoelje een ideale keuze om te planten. Dit komt ook omdat de plant weinig ruimte nodig heeft om te groeien. Na een aantal maanden zult u merken dat de plant bloeit. In de meeste gevallen zult u witte bloemen zien op de plant. U moet niet verwachten dat dit grote bloemen zijn. In de zomermaanden groeien er ook nog is bessen aan. U moet er wel opletten dat de bessen niet te eten zijn. De bessen kunnen wel door vogels gegeten worden.

[rpt name=”128″]

Rode kornoelje kopen

Het hele jaar door is het mogelijk om rode kornoeljes te kopen en te planten. Dit is namelijk een kleurvolle plant, die zonder twijfels in ieders tuin zal passen. Voor iedereen is het natuurlijk belangrijk om te weten hoeveel zo een plant eigenlijk kost. U kunt al een kornoelje krijgen vanaf een paar euro. Hierbij is wel de eis dat u er minimaal tien van koopt. Als u toch kiest om één kornoelje te kopen dan kost dat ongeveer 15 euro. Doordat deze plant niet wordt beïnvloedt door ons klimaat is dit een ideale plant om te planten. De Cornus sanguinea ‘Midwinter Fire koopt u bij tuinplantenwinkel.nl

Rode kornoelje standplaats

Net als bij alle andere planten is de standplaats van de rode kornoelje ook van uitermate belang. Een goede standplaats zorgt er namelijk voor dat de plant beter groeit. Doordat het proces sneller gaat door een goede standplaats, is het aan te raden om de rode kornoeljes te planten op een plaats met schaduw. Daarnaast moet u er ook op letten dat er af en toe zon schijnt op de plaatst waar de plant wordt geplant. Tot slot is het raadzaam om een aantal keer per jaar de rode kornoeljes te controleren. Door het controleren kunt u zien hoe de groei van de plant verloopt.

Rode kornoelje

Foto Rode kornoelje

.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *