Skimmia japonica

Onder de naam skimmia japonica vallen verschillende soorten planten. Zo is er bijvoorbeeld de skimmia japonica rubella en skimmia japonica finchy. Dit zijn allemaal andere soorten planten met andere kenmerken en andere kleuren. Het is natuurlijk mogelijk om deze soorten samen te gebruiken in uw tuin. Er ontstaat dan een prachtige combinatie van Skimmia planten. Er zijn zowel mannelijke als vrouwelijke planten. Als u planten met bessen wilt, dan moet u alleen kiezen voor de vrouwelijke plant in combinatie met de mannelijke plant. Lees snel verder over de details van de Skimmia japonica via tuinplantenwinkel.nl

Skimmia japonica soorten

Bent u opzoek naar een sfeervolle tuin? Dan is het zeker aan te raden om minimaal één van deze soorten in uw tuin te hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Skimmia japonica finchy. Dit is een soort met groene bladeren en witte knopen. In eerste instantie kunt u de plant kopen met een lengte van 20 centimeter. Uiteindelijk wordt deze plant maximaal 1 meter. U kunt deze plant dus ook gemakkelijk bij kleinere tuinen planten. Aan de andere kant kunt u kiezen voor de skimmia japonica rubella. Dit is een populaire plant waar u ook voor kunt kiezen. Daarnaast zijn er uiteraard meerdere planten waarvoor u kunt kiezen.

 

Skimmia japonica

Skimmia japonica prijzen

Wat kost het als ik een skimmia in mijn tuin wil hebben? Doordat er verschillende soorten zijn, is het moeilijk om een gemiddelde prijs te geven van de plant. Wel kan er worden gezegd dat u minimaal 5 euro over moet hebben voor een skimmia. Hierbij heeft u te maken met een plant van 20 centimeter. Als u aankopen doet via een webwinkel, moet u rekening houden met verzendkosten. Bovendien zijn alle soorten niet direct op voorraad. Een andere optie is natuurlijk om aankopen te doen bij een tuincentrum..

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *