Stylen met planten

In mijn huis heb ik niet héél veel oppervlakken om te stylen. Ik heb geen dressoirkast en oppervlakken als de vensterbank en de televisiekast wil ik niet al te vol zetten om het geheel rustig te houden. Toen ik mijn vintage apothekerskast binnenkreeg, zette ik er meteen spulletjes bovenop. Het is een mooie ‘loze’ ruimte die je kan gebruiken om je woning wat meer karakter te geven.

Stylen met planten

Hoe zorg je nou dat je de bovenkant van je kast mooi maakt zonder dat het één grote chaos wordt van bij elkaar gezette spulletjes?

heel geschikt om op hoge kasten of planken te zetten: flessen, planten, lijstjes, vaasjes, opgestapelde boeken of een mooi klein lampje.
varieer in hoogte van de dingen: zorg dat niet alles even groot en/of breed is
op een hoge kast vind ik een hangende plant heel erg leuk. Het geeft kleur en wat meer body aan je kast.
heel geschikt voor zo’n plek: ingelijste prints, foto’s of schilderijen. Zet er één grotere neer of combineer wat verschillende maten.
ik vind het mooi om er een geheel van te maken, ik doe dat zelf door niet teveel te variëren in de kleur van de spullen die er staan.

Lees hier meer

Dit vind je misschien ook leuk...