Waarom LED strips als tuinverlichting een geweldig idee is

Ben jij op zoek naar led verlichting voor in de tuin? Dan bestel je hier de beste ledstrips voor in de buitenomgeving. Bij LED Strip XL leveren ze de beste kwaliteit led strips naar jouw huis. Het plaatsen van led strips in de tuin is een geweldige manier om meer sfeer toe te voegen. Vooral in de zomerperiode wil je het meeste uit de tuin halen, maar hier heb je in de avond wel verlichting voor nodig. Met behulp van de juiste led strips heb je niet alleen de benodigde verlichting, maar ook nog eens de mooiste sfeer. We leggen je er graag meer over uit.

De energiezuinigheid van led verlichting

Iedere nieuwe feature die je aan jouw woning toebrengt wil je uiteraard zo duurzaam mogelijk uitkiezen. Gelukkig geniet je in het geval van led strips van een erg energiezuinige verlichting voor in de tuin. Led verlichting heeft een lange levensduur en verbruikt een stuk minder energie dan andere soorten verlichting. Zo heb je de zekerheid dat je niet meer betaalt dan nodig is om de verlichting in jouw tuin aan te hebben. Naast het feit dat de led verlichting beter is voor jouw portemonnee, is het ook nog eens beter voor het milieu.

Het voordeel van RGB strips

Naast het feit dat de led strips energiezuinig zijn, zijn ze ook erg divers inzetbaar. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar de RGB strips. Met deze strips kan je zelf de kleurtint van de verlichting kiezen. Voor een rustige avond waar jij lekker jouw favoriete boek wil lezen met een wijntje, kies je bijvoorbeeld voor een warme witte kleur. Heb je echter een verjaardag te vieren en heb je vrienden over de vloer komen? Kies dan voor een feestelijke roze of rode kleur. Het zal jouw tuin nog steeds de nodige verlichting geven, maar het zet gelijk een hele andere sfeer neer.

Tips voor het gebruik van led strips in de tuin

Ben jij op zoek naar wat extra inspiratie over hoe jij de led strips in de tuin kan verwerken? Dan hebben we hier wat ideeën voor jou op een rijtje gezet. Heb jij in jouw tuin verschillende trappen of looppaden? Dan wil je zorgen dat deze in het donker goed zichtbaar zijn. Overweeg in dat geval om de led strips onder de tredes of rondom het looppad te plaatsen. Een andere optie is om de verlichting onder de overkapping of het terras te bevestigen. In dat geval zorg je dat je altijd genoeg verlichting hebt onder de overdekte zitplekken in jouw tuin.

Dit vind je misschien ook leuk...